Wilt u de beste afwerking van uw binnenwanden en plafonds? Philips in Puurs zorgt snel, behendig en zorgvuldig voor al uw pleisterwerken!

Pleisterwerken in Puurs of omgeving? Philips zorgt voor een complete service op maat en verzekert u het beste resultaat!

Pleisterwerken puurs

Een extra paar handen nodig tijdens uw verbouwing, renovatie of bouwproject? Philips in Puurs zorgt voor de duurzaamste pleisterwerken!

Goede pleisterwerken zijn belangrijk voor uw vastgoedproject. Ze vormen de basis van de afwerking van uw binnenwanden en plafonds. Ons bedrijf in Puurs biedt u gegarandeerd kwaliteit, want wij werken alleen met de beste vakmannen die nauwkeurig te werk gaan. U kunt rekenen op een perfecte afwerking van al uw pleisterwerken! Bovendien werkt onze zaak in Puurs alleen met de beste materialen om uitstekende resultaten te boeken.

Onze onderneming in Puurs geeft u de keuze tussen nat of droog pleisterwerk. Bij nat pleisterwerk worden uw muren en plafonds met een dunne laag pleister vlak gemaakt. Droog pleisterwerk gebeurt dan weer met gipsplaten. Wij luisteren graag naar uw wensen rond uw pleisterwerk. Onze professionals uit Puurs geven u het vakkundig advies dat u nodig heeft om de beste beslissing te maken voor uw vastgoed. U zult zien dat onze persoonlijke en klantvriendelijke benadering u meteen in de juiste sfeer brengt!

Philips in Puurs garandeert u de beste prijs-kwaliteitverhouding voor al uw pleisterwerken in Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Brabant!

Wilt u genieten van al onze voordelen? Contacteer ons dan vandaag nog voor bijkomende informatie!

Contacteer ons!03/500 87 73