Op zoek naar een klantvriendelijk, betrouwbaar en professioneel bedrijf om uw ideale woningte bouwen? Bouwonderneming Philips in Puurs maakt al uw dromen waar!

Een woning bouwen in Puurs of omstreken? Wij specialiseren ons in uw nieuwbouwwoning en bieden u de beste prijs-kwaliteitverhouding!

Woning bouwen puurs

Wilt u graag een prachtige, kwaliteitsvolle en energiezuinige woning bouwen in de ruime regio’s Oost-Vlaanderen, Antwerpen of Brabant? Dan bent u bij Philips in Puurs aan het juiste adres!

Ons bedrijf in Puurs heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van woningen. Door onze kennis en ervaring in het vak gaan we uiterst nauwkeurig en professioneel te werk bij het bouwen van uw droomhuis. Philips in Puurs garandeert u een zorgvuldige afwerking naar uw wensen! Bovendien bouwen we alleen met duurzame topmaterialen om de kwaliteit en energiezuinigheid van uw woning te garanderen, en dit alles aan een correcte prijs!

Naast ervaring en kwaliteit, bieden wij u ook persoonlijke begeleiding. U kan bij ons in Puurs altijd terecht voor vakkundig advies rond het bouwen van uw woning. Samen met u maken wij de juiste beslissingen om uw woning de kracht en uitstraling te geven die hij verdient!

Kortom, wees slim en ga in zee met ons bedrijf in Puurs om uw ideale woning te bouwen tegen een eerlijke prijs!

Interesse? Vraag dan vandaag nog volledig vrijblijvend uw offerte aan!

Contacteer ons!03/500 87 73