Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0496 07 38 30

Nieuwbouw

NIEUWBOUW

Op zoek naar een klantvriendelijk, betrouwbaar en professioneel bedrijf om uw ideale woning te bouwen? Bouwonderneming Philips in Puurs maakt al uw dromen waar!

Wilt u graag een prachtige, kwaliteitsvolle en energiezuinige woning bouwen in de ruime regio‚Äôs Oost-Vlaanderen, Antwerpen of Brabant? Dan bent u bij Philips in Puurs aan het juiste adres!

Ervaring en kwaliteit in nieuwbouw

Ons bedrijf in Puurs heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van woningen. Door onze kennis en ervaring in het vak gaan we uiterst nauwkeurig en professioneel te werk bij het bouwen van uw droomhuis. Philips in Puurs garandeert u een zorgvuldige afwerking naar uw wensen! Bovendien bouwen we alleen met duurzame topmaterialen om de kwaliteit en energiezuinigheid van uw woning te garanderen, en dit alles aan een correcte prijs!

Persoonlijke begeleiding

Naast ervaring en kwaliteit, bieden wij u ook persoonlijke begeleiding. U kan bij ons altijd terecht voor vakkundig advies rond het bouwen van uw woning. Samen met u maken wij de juiste beslissingen om uw woning de kracht en uitstraling te geven die ze verdient!

Interesse? Vraag dan vandaag nog volledig vrijblijvend uw offerte aan!